Aktiveringar och energiverföringar

Aktivering från Golden Dolphins & Whales

Kära vänner, 
I september förra året var jag på den magiska ögruppen Tonga, en av de få platserna i världen du lagligt får simma med knölvalar. Jag levde tillsammans med dessa magiska och mäktiga varelser under ett par veckor i den linjära tiden. Jag kom i kontakt med valarna och delfinerna både i dess förkroppsligade form och som högt stående mästare i de högre dimensioner. När jag upplöstes i deras höga vibrationer och frekvenser lärde jag mig hur de håller harmonin i universum, inom och genom Gaia och ut genom hela universum. De har nu kommit för att hjälpa oss att aktivera dessa koder och frekvenser inom oss. 

Valarna kallar igen och i september i år - 2018 - åker jag tillbaka till den magiska ögruppen Tonga för att simma med dessa magiska väsen - Knölvalarna. Denna gång så bjuder jag in vänner, systrar och bröder att följa med. Välkommen du med. http://www.whiteroseofthenorth.se/sacred-journeys/infinite-wisdom,-merge-woth-mother-whale-tonga-38376894

Dessa magiska varelser interagerar direkt oss levande väsen i form och som ljud- och ljus i och genom hela universum. De kommer från en gammal lineage – ”Golden Dolphins & Whales”. De bär den unika frekvensen som är essentiell för att gå från dualitet till enhet. De är högt stående ljusväsen som håller frekvensen av gudomlig ovillkorlig kärlek och harmoni genom hela skapelsen. Dessa koder och frekvenser som de håller strålas ut genom deras energifält i form av ljus- och ljudvibrationer, som de förankrar och sänder ut genom Gaias kristallina grids, de färdas genom havet och inom och genom Gaias grids av Unity Consciousness och Gudomlig Kärlek genom universum. 

Dessa högt stående väsen från Sirius klev medvetet ner i en lägre vibration långt innan separationen och dualiteten förankrades på jorden. De förkroppsligar koderna för unity consciousness och gudomlig kärlek tillsammans med många andra ljusväsen och mästare. De håller denna frekvens och vibration i den nya kärleksmedvetenheten. 

Nu i denna tid när vi lämnar den gamla karmiska tidslinjen och öppnar upp för den nya tidslinjen med Unity Consciousness och Gudomlig Kärlek hjälper de oss att förkroppsliga vår Jag Är (I am) – medvetande och vårt Multidimensionella Jag. De hjälper oss att återaktivera dessa koder och frekvenser inom oss, att förankra oss djupare in i våra kroppar och sammanlänka oss med dessa magiska delfiner och valar från de högre dimensionerna. 

Dessa delfiner och valar är mästare, helare, lärare och ljusbärare. De är högre utvecklade väsen som är här för att assistera oss i vår sk uppstigning och höjning av våra frekvenser, både individuellt, kollektivt och Gaias. De hjälper oss att komma ihåg vårt ursprung – att du är en del av ”One Unified Heart” och din egen gudomlighet.  

Genom denna aktivering och överföring bjuds du in att ta emot dessa frekvenser, vibrationer, koder och gudomligt kärlek och ljus från ”Delfinerna och valarna från Sirius B”. Denna aktivering och energiöverföring överses av ”Sirius Star Council of Light” och det är genom dessa som du får ta emot överföringen och aktiveringen. Portalen som öppnas är en portal från Sirus för att aktivera ditt hjärta och hara/womb och länka in med de gyllene delfinerna och valarna från Sirius. 

Vart: Vart du än är

När: Fredagen den 2 mars kl 21 (eller när det passar dig mellan fredag 2/3 till söndag 4/3). Aktiveringen håller på i ca 1,5 timme och kommer via en ljudfil. Du behöver internet för att lyssna på eller ladda ner ljudfilen.

Kostnad: 333 kr som överförs via Swish till 0706-613334 eller via BG 760-6411. När betalningen är gjord, skicka ett mail till contact@thewhiterose.se och bekräfta din anmälan. 

Du kommer få skriftlig information samt en ljudfil på mail som hjälper dig att tona in i denna aktivering. Vi gör aktiveringen tillsammans kl 21, vart du än är (eller den tid som passar dig). Använd dagen till att släppa taget om det du behöver och förbered dig för de nya energierna som kommer till dig. Se till att inte vara störd på minst en timme. Skapa ditt egna heliga space. Sätt på ljudfilen kl 21, öppna upp och ta emot. Du får information via mail.

Välkommen systrar och bröder till denna aktivering!

I Kärlek ♥

Camilla Åkerström

Andra aktiveringar


Aktivering av dina själssyfteskoder

Det är nu dags för dig att komma ihåg varför du är här och aktivera dina själssyftes koder för att vara i tjänst. Genom denna aktivering bjuds du in till Temple of Service för att aktivera dina själssyfteskoder, expandera till själsuppdrag här på jorden och förankra ditt ursprungliga blueprint.
Du kommer att uppleva din nästa nivå av Jag ÄR (I AM) medvetande, aktivera ditt ursprungliga DNA blueprint i din womb/hara, förena dig in i Kärleksmedvetandet och in i den 5.e, 6.e och 7.e dimensionen av Unity Consciousness. Du upplever denna aktivering genom Gaias Unity Grid helt omfamnad av Gudomlig Kärlek så att din själ kan välja Kärlekens Väg fullt ut och aktivera ditt inre vetande att du ÄR Kärlek.
 

Den Rosa Rosens Flamma - Aktivering   

Det fortsätter komma nya energier till jorden, energier som aldrig varit här tidigare. Vi förkroppsligar nya frekvenser och uppgraderar hela vårt system. Dessa nya energier kommer för att hjälpa mänskligheten i denna viktiga tid. En av dessa nya frekvenser är Pink Rose Flame.

Det är genom Ödmjukhetens Tempel - Det Rosa Kärlekens Tempel - som lyser upp vägen till Gudomlig Kärlek. Denna överföring överses av Sisterhood of the Rose och Star Council of Venus och Mother Marys Temple. Den rosa rosens energi - Pink Rose Flame - är en aspekt av den gudomligt feminina i varje människa, i män och kvinnor. Pink Rose bär kvaliteterna av ovillkorlig kärlek, ödmjukhet och acceptans. Pink Rose är en kraftfull frekvens av gudomlig kärlek, den ovillkorliga kärleken.         
 

Lejonportalen - 888

Lejonportalen är en speciell portal där du kan förkroppsliga mer av ditt gudomliga jag in i din fysiska form. Denna portal kommer föra med sig ökade högfrekventa ljus och ljudvågor och koder från den Centrala Solen och från Sirius. När vi kliver in och igenom denna portal - Lejonportalen - för med sig en möjlighet att förankra dig än djupare in i ditt syfte, in i din lineage, in i djupare ödmjukhet och kärlek. När vi öppnar och kliver igenom lejonportalen – så öppnar vi för ett djupt remembering. Denna lejonportal är en viktig portal i vårt arbete med att släppa det gamla paradigmet och kliva in i den nya tiden. Denna aktivering hjälper dig att rena och rensa från gamla negativa energier och blockeringar och öppna upp för en högre vibration av kärlek, visdom och sanning.