Sacred Yoni Healing Ceremony

Yoni är ett ord på sanskrit och betyder "heligt rum". Vår Yoni är vårt innersta och heligaste tempel. Det är från vår Yoni och Womb som skapelsen föddes, här föds allt liv. I dag har många kvinnor óch män förlorat kontakten med detta heliga tempel. Vi behandlar "henne" inte med kärlek och respekt. Ibland tillåter vi även andra behandla henne utan kärlek och respekt.

Många kvinnor stänger av sin Yoni och sin sexualitet, ofta omedvetna vilken stor effekt det har på de flesta andra områden i sina liv. I vår Yoni lagras spänningar,sexuell frustration, trauman, sår och blockeringar. De lagras både fysiskt, emotionellt, sexuellt och djupt energimässigt i våra cellminnen. Spår från alla våra tidigare relationer, vår egen syn på vår kropp, oss själva och vår sexualitet, sexuella och emotionella trauman samt att hela vår förmödralinjes sexualitet finns avtryck från här.

En mans lingam/penis som varit inne i en kvinnas Yoni lämnar energimässiga imprints som kan lagras upp till 7 år i hennes Yoni. Alla dessa blockeringar ligger som en hinna och ett filter mellan dig och världen, mellan dig och livet.  Dessa energimässiga spår påverkar oss och vår intimitet med andra. Denna hinna ligger mellan dig och alla relationer vi har, mellan dig och din älskade, mellan dig och dina barn, mellan dig och dina vänner. Dina gamla älskares och partners sexuella imprint ligger mellan dig och din nya partner. Bär vi på tunga blockeringar, sår och minnen kan det tom göra så att vi stänger av oss från vår levande, sensuella, flödande vackra feminina essens, vi stänger helt enkelt av oss från livet. Livet handlar om att "överleva" och vi fastnar på olika områden.

Sacred Yoni Healing handlar om att återknyta kontakten med vår Yoni och vårt allra heligaste tempel. Öppna, rena, hela och läka gamla sår, sexuella trauman, blockeringar och cellminnen i vår Yoni. Det kan också handla helt om att öppna upp för ökad njutning, träna på att slappna av, "släppa taget" och "surrender" in i exstatisk njutning och bliss. Det kan handla om att hela vestibulit eller sexuella trauman. Man kan kalla Sacred Yoni Healing för en helig kroppsterapi.

Sacred Yoni Healing Massage utförs i ett heligt space enligt urgamla Prsätinnetraditioner. Vi utgår från kvinnans sju heliga sexuella portaler som öppnas genom och alla sår i dessa portaler helas under denna kärleksfulla och mjuka massage. Öppnandet av dessa portaler leder till sexuell healing och vi öppnar upp helt och fullt för "Scared Union", den heliga föreningen.
 

Själva Ceremonin

Vi träffas under ca 2,5 timme och utför denna heliga ceremoni. Vi börjar med att ha ett samtal om din önskan, din sexualitet, din kontakt med din kropp och din Yoni. Jag berättar om ceremonin och om kvinnans heliga sexuella portaler. jag berättar om olika blockeringar och om kvinnans heliga yoni. Ibland kan vi bestämma oss för att ha en för-session med samtal, rörelse, meditation, massage och/eller någon kroppsövning - för att öppna upp alla kanaler, öppna energierna, mjuka upp kroppen, öppna hjärtat eller något annat.  Vi fortsätter själva sessionen med att öppna upp själva Sacred Yoni Healing Ceremonin. Det är en urgammal Prästinneceremoni som utförs i ett heligt space. Vi börjar med att tona in på varandra med meditation och mjuk rörelse, och fortsätter oftast med en mjuk öppnande och avslappnande massage innan själva Yoni massagen börjar. Det är helande och kärleksfylld beröring under hela ceremonin där kvinnans gränser respekteras hela tiden.  

Se till att ha tid för integrering efter ceremonin.

Kostnad: 2 500 kr/session/ceremoni

Ceremonin hålls och utförs av Camilla Åkerström i lokaler på Södermalm, Stockholm eller hemma hos henne i "Temple of the White Rose", på Ingarö utanför Stockholm. 

Har du en partner och vill lära er att utföra denna helande cermeoni själva är ni välkomna till "Sacred Yoni Healing Ceremony för par". En ceremoni/session du tillsammans med din partner får lära er om Sacred Yoni Healing och din partner får lära sig att utföra denna heliga healingmassage på dig. En ceremoni för par tar ca 3 timmar och kostar: 3000 kr

Varmt välkommen!
I kärlek <3
Camilla
 

Boka din ceremoni här

Du bokar din ceremoni genom att göra en betalning till PayPal via knappen nedan, elternatvt betala via swish 0706-613334. Efter betalningen skickar du ett mail till camilla@thewhiterose.se för att boka en tid.
Välkmmen!. 

För mer information maila till Camilla.
Välkommen!

Vår heliga Yoniflower.