Sacred Sexual Rose Healing Temple
Yoni Egg Flower Circle

16 april 2020 kl. 18:30–21:30
i white rose templet - ingarö

Vi vill bjuda in dig till en kväll i vårt vackra Healing Tempel, i rosa kärleksenergi, där vi mjukt landar tillsammans och möter varandra i systerskap och självkärlek.
Kvällen är ett hedrande av det heligt feminina, våra vackra kroppar och vår heliga yoni, ingången till en kvinnas själ.
Camilla håller oss i tryggt och kärleksfullt space tillsammans med våra högsta beskyddare och guidar oss genom en helig och läkande ceremoni från urgamla traditioner.
Yoni healing meditation är ett mjukt och skonsamt sätt att transformera och läka de sår och trauma vi bär i vår yoni och womb. Till skön musik rör vi våra kroppar i mjuka rörelser och väcker shakti, vår sensualitet och livsenergi. Genom lekfullhet och mjukhet, beröring och övningar ger vi våra kroppar kärlek och omsorg, och möjlighet att öppna för läkning.
Vår heliga yoni är portalen till vår feminina själ och kontakten mellan himmel och jord, till älskade Moder Fader Gud och Moder Gaia. Kvinnor kan återknyta kontakten med sin rena feminina essens och sin allra heligaste plats - sin yoni & womb, genom att använda Yoni Ägg.
Många kvinnor har ingen eller liten kontakt med sin sexuella energi, som är skaparenergin och den kreativa kraften i universum. Många kvinnor bär djupa sexuella sår, skam och skuld. Genom att använda Yoni Ägg öppnar du för djupa healing, du höjer din feminina sexuella energi och livskraft samt fördjupar ditt förkroppsligande av din sanna rena feminina essens.

Camilla kommer under kvällen berätta om Yoni Ägg och deras olika kvalitéer. Det finns möjlighet att köpa ägg som passar just dig. Yoniäggen kostar mellan 300-750 kr.


Tack för den vackra kvällen igår Camilla. Kände blå/vita svanar i templet. Det jag tycker är så unikt är hur hållet spacet är. Känns som du har en helhet. Att vi är hållna ovan och nedan, omslutna. Blir väldigt berörd över ditt hedrande till alla våra systrar o bröder i ickeform. Känner din kärlek till spacet, till det du gör. Det är också unikt att du förkroppsligat det du delar om och lär oss. Att du lever det, inte pratar om det. Och din ödmjukhet att dela om din resa. Att du talar sanning. - Linn Kapeller

anmälan

Tid: 18:30 - 21:30

Plats: White Rose Tempel, Uddvägen 2B, Ingarö
Buss 429X från Slussen kl 17:38 till Brunn kl.18:06, där vi hämtar med bil. Uppge om du behöver hämtning vid din anmälan.

Energibalans: 333 kr genom Swish till telefonnummer
076-1179645

Vi har begränsat antal platser.

Du bokar din plats genom att maila info@whiterosenewearth.com samt betalar avgiften.

KOMMANDE EVENT
 19/4 Sacred Sexual Rose Healing Tempel Dag
♥ 14/5 Yoni Ägg Cirkel för Mogna Kvinnor 50+
Mer info kommer

 

I kärlek ♥
Camilla Åkerström och Tempelsystrarna i White Rose

Unikheten i spacet i känns som mjukheten och förberedelserna innan, att förbereda så att yoni kan öppna upp och ta emot ägget och träningen. Från början att kliva in i det vackra, hedrande spacet, smyckat så det hedrar det feminina och Gudinnan. White Rose Tempel är ju att komma hem till Gud och känna Guds rena energier. Jag tror att alla känner av det på sitt vis. Att komma och få möta dig är väldigt hjärtöppnande. Du ser in i själen med ditt rena kärleksfulla väsen och det räcker med ett kort möte för att man skall känna sig trygg och våga ta ett steg till. Sen dina teachings om yoni och det hon håller, hur hon är när hon är helad och hur hon är när hon är sårig och stum, sååå värdefullt att höra, bli sedd, bli förstådd. Få lära sig vad HON behöver. Jag känner en viktig del för mig (och säkert flera systrar) är att få känna att det är inte hopplöst, att allt går att läka. Jag älskar förberedelserna med att väcka Shakti och andas i yoni och womb innan, förbereda kroppen mjuk och varm och sen connecta med kristallens deva med yoni, womb och hjärta och be den om hjälp. kände den ända upp i tredje ögat som en röd drake. Såå vackert. Unikt att arbeta multidimensionellt, att du lär ut det. Och spacet såklart att det är så hållet och alla spirits som försöker komma renas bort så att inga onödiga tankar eller rädslor behöver stiga.
- Birgitta Franzen

the white rose & camilla ma ra åkerström

THE WHITE ROSE är en väg som bygger på en "kärlekslära" om den nya tiden vi nu lever i och erbjuder vägar att förkroppsliga oss själva i den högre medvetenheten, leva vår själs visdom genom att vara i tjänst och vandra vår själs mission.

The White Rose är en mötesplats för "Light Tribe friends and soul-star family". The White Rose tempel är en portal där den nya tidens energier och frekvens förankras på jorden. The "White Rose Light Tribe" är en spirituell community som inte lever och bor tillsammans, men som vandrar i White Rose läran tillsammans, och som samskapar på ett vackert sätt genom att dela sina gåvor, unikheter och visdomar tillsammans. Vi tror att det är på detta sätt, genom kärlek, gemenskap och samskapande, som vi föder och förankrar den nya tiden.

CAMILLA MA RA ÅKERSTRÖM är grundare av White Rose Tempel och the White Rose New Earth School. Hon är en vägvisare i den nya tiden, prästinna, earthkeeper, gridworker, visionär, själsguide, wombwoman, doula, lekfull syster och mor på sin vandring i livet. Hon vandrar Kärlekens Väg och har sina rötter i ”Ancient Lineage of Mothers of the World”. Hon håller koderna för White Rose och den vita flamman att förankras i norr. Camilla håller ett tryggt och kärleksfullt space för män, kvinnor och par. Hon har under många år hållit workshops, retreat, yonihealing, program för djupare soulembodiment, sexuell healing, samt sessioner för män, kvinnor & par. Camilla verkar över hela jorden och har hållit kurser och program i Sverige, Norge, Spanien, England, Irland, Tonga, Hawaii, Frankrike och Turkiet.
Läs mer om camilla:
www.camillaakerstrom.com

INGER ZETTERBLOM går i träning i The White Rose och håller cirkeln tillsammans med Camilla.. Hon är tempelprästinna, syster, mamma och farmor som har en längtan att samla systrar i heliga cirklar för att hedra våra kroppar och vår yoni, att genom ceremonier hjälpa kroppen att läka sår och trauman. Inger vandrar Kärlekens Väg med en längtan att förkroppsliga sin själ och önskan att i varje steg och handling tjäna ModerFader Gud.