Passion of Souls - Your inner Beloved

9 februari - himladal, utanför göteborg

PASSION OF SOULS - YOUR INNER BELOVED

Välkomna systrar och bröder till en endags workshop att utforska din inre älskade, din själfulla förening mellan din inre feminina och din inre maskulina.

Många i denna ”nya tid” längtar efter att möta sin älskade, en man eller kvinna i den nya kärleksmedvetenheten. Det är en tid när själsfamiljer samlas igen, tvillingsjälar och själsfränder återförenas, en tid där gamla karman skall upplösas och brytas, för att öppna och leva i en själfull förening, inom dig själv och kanske tillsammans med en partner.

När vi öppnar våra hjärtan djupare så öppnas en djup längtan, en helig längtan, efter att leva och verka utifrån de själskontrakt som vi bär, vår själsmission. Vår själs mission är också vår själs passion.

Det öppnas en djup längtan efter kärlek, en längtan efter partnerskap, en längtan efter att vandra tillsammans, en längtan efter att öppna upp för djupare kärlek, en längtan efter att förenas med Gud, en längtan efter att verka tillsammans med sin partner, en längtan efter att återförenas med sin själsfamilj, en längtan efter Kärlek, en längtan efter att ta emot kärlek, en längtan efter att ge kärlek, en längtan efter helhet, en längtan efter enhet. En helig längtan att göra allt, allt som krävs för att vara sann till sin själ, sin själsfamilj och till Moder Fader Gud, och vandra sitt själssyfte nu på jorden. Det är därför vi är här.

För att öppna upp för att leva och verka utifrån sin själ så är det viktigt att vi förenar var inre feminina och inre maskulina till ett. Det är också viktigt att från denna plats att vi förkroppsligar vår ”inre Beloved”, och att vi öppnar upp för en ”inre kärleksresa med oss själva”. Först då kan vi öppna upp för en ”yttre kärleksresa” tillsammans med en man/kvinna i en högre kärleks-medvetenhet.

”The Beloved” är en kärleksessens som delas i ett space mellan två själar, mellan två hjärtan, både inom och utom. Att möta sin inre beloved är själva essensen och vägen för att öppna upp och kalla in din Beloved in till ditt yttre space. Det är först från denna plats som du/ni kan mötas i ren kärlek. Det är också därför vi samlas i denna cirkel, för att hjälpa varandra på denna resa, för att hjälpa varandra hem.

För att öppna upp för denna förening är det viktigt att våga vara sårbar och öppna för ett djupare surrender till allt som är, allt som varit och allt som ska komma. Att föra allt samman till NU. I vår inre soulful union omfamnar vi allt och återförenar de delar av oss som vi förlorat, glömt, gömt eller tryckt ned. Det är först utifrån denna inre förening av helhet som vi öppnar upp för våra djupaste gåvor och resurser. När vi lever från denna plats så attraherar vi in vår själsfrände/tvilling/relationer i en högre kärleksmedvetenhet. Soulful Union är både föreningen inom oss själva mellan vår inre feminina och vår inre maskulina, och utanför oss i en själsfull förening mellan man och kvinna.

När vi öppnar upp för den heliga föreningen så öppnar sig vår själs längtan efter helhet, helhet där vår inre maskulina ”gifter sig” med vår inre feminina och vi skapar balans inom oss. Det väcker också en längtan efter balansen mellan det maskulina och feminina i det yttre, där vår själ öppnar upp för sin längtan efter sin ”tvilling”, för en själslig helig förening.

Under denna dag ”Passion of Souls - Your inner beloved” kommer du att få:
♥ Utforska din inre feminina och maskulina energi
♥ Aktivera ditt hjärta
♥ Öppna dig för djupare sårbarhet och närhet
♥ Öppna din kropp, din womb/hara
♥ Öppna för din själs längtan
♥ Öppna upp för, se och känna din ”inre beloved”
♥ Förena din maskulina och feminina energi
♥ Avsluta med en kärleksceremoni till dig själv och din själ/hjärta.


Du kommer under dagen att bli guidad in i din inre heliga kvinna eller din inre heliga man och din inre förening genom olika övningar såsom andningsövning, rörelse, guidad meditation och aktivering. Du kommer utifrån den platsen få möjlighet att göra en egen kärleksceremoni till dig själv och din ”inre beloved”. Vi avslutar dagen med en sharingcirkel.

Den största och djupaste separationen på jorden är mellan det feminina och det maskulina. Denna separation gör att många känner sig separerad från sig själv, från livet och från Moder Fader Gud/Universum. När vi smälter samman i en förening av helhet skapar det en djup avslappning, en djup känsla av kärlek, glädje och helhet, både inom oss själva och i alla våra relationer. Flödet ökar och livet blir i ease och grace, kampen är slut och vi kallar in och attraherar in mer flöde och abundance i våra liv, och som för med sig magiska möjligheter.

anmälan

PLATS: Himladal - sanctuary for healing and transformation, 45 minuters bilväg från Göteborg.
Tomta Nedergården 1, 515 93 Seglora,

TID: 10 - 18

MAT och FIKA: Vegetarisk lunch, fika, kaffe och te ingår i priset

KOSTNAD: 777 kr swish till Camilla Åkerström 0706-613334

TA MED DIG: bekväma kläder, skrivbok, något till altaret som du får ta med dig hem igen

ANMÄLAN: Genom mail till info@whiterosenewearth.com och betala
avgiften via swishVälkommen systrar och bröder!
I kärlek

Camilla & Tempelsystrar & bröder från the White Rose
 

WHITE ROSE I GÖTEBORG 6-9 FEBRUARI


Vi kommer till Göteborg och är med på Alternativmässan lördagen den 8 februari. Lördag 8/2 håller Camilla en Heart Activation Meditation på Alternativmässan. På mässan kan du träffa systrar och bröder från White Rose, där vi delar om längtan, vikten att vandra sin själsväg, White Rose och den nya tiden. Du är välkommen att vara med i något av våra underbara space som vi öppnar för under denna helg. Vi är nyfikna på dig, och att tillsammans samskapa den nya tiden. Under helgen kommer vi hålla syster- & brodercirkel samt en heldags workshop, se nedan.

Torsdag 6/2 kl 18-21 The Journey - Manscirkel, Holi Göteborg
https://www.facebook.com/events/452783302070396/

Lördag 8/2 kl 10-19 Alternativmässan, Göteborg
Lördag 8/2 kl 11.45 Heart Activation Meditation, Alternativmässan

Söndag 9/2 kl 10-18 Passion of Souls Himladal Borås

https://www.facebook.com/events/174283073809120/

OM CAMILLA MA RA ÅKERSTRÖMS SPACE:


"Camilla håller ett mjukt, tryggt och kärleksfullt space där allt får finnas, allt kan öppnas och allt omsveps i den största ödmjukhet och kärlek. Hon hjälper oss att förankra oss djupt ner i Gaia och samtidigt öppna upp för det högsta ljuset, dessa höga frekvenser att komma ner och in i våra kroppar." - Elli Zaar

"Att komma och få möta Camilla Åkerström är väldigt hjärtöppnande. Hon ser in i själen med sitt rena kärleksfulla väsen och det räcker med ett kort möte för att man skall känna sig trygg och våga ta ett steg till" - Birgitta Franzen

"Det jag tycker är unikt med Camillas space är hennes stora hedrande för alla systrar och bröder i form och icke form. Hur hon väver genom världar. Hur hon känner oss alla i cirkeln och samskapar med det som är och var vi är. Jag känner mig sedd" - Linn Kapeller.

 

Facilitator - Camilla ma ra åkerström

Det vackra, heliga spacet hålls av Camilla Ma Ra Åkerström som är grundare av White Rose Tempel och the White Rose New Earth School. Hon är en vägvisare i den nya tiden, prästinna, earthkeeper, gridworker, visionär, själsguide, wombwoman, doula, lekfull syster och mor på sin vandring i livet. Hon vandrar Kärlekens Väg och har sina rötter i ”Ancient Lineage of Mothers of the World”. Hon håller koderna för White Rose och den vita flamman att förankras i norr. Camilla håller ett tryggt och kärleksfullt space för män, kvinnor och par. Hon har under många år hållit workshops, retreat, yonihealing, program för djupare soulembodiment, sexuell healing, samt sessioner för män, kvinnor & par. Camilla verkar över hela jorden och har hållit kurser och program i Sverige, Norge, Spanien, England, Irland, Tonga, Hawaii, Frankrike och Turkiet.
Läs mer om Camilla: – www.camillaakerstrom.com
 

THE WHITE ROSE

Läran i The White Rose har återvänt till jorden och är en del av läran från Den Vita Flamman. Läran i the White Rose handlar helt om den djupa resan till själens förkroppsligande, hur vi kan återuppväcka och leva från vår I AM - medvetenhet i den 5-7 dimensionen av the New Earth. Den vita flamman är bärare av den äldsta visdom av vårt gudomliga ursprung och öde. Den vita rosen är en symbol för den vita flamman och är den unika essensen av den heligt Gudomligt Feminina och den heligt Gudomligt Maskulina. Den håller balansen och harmonin och den håller koderna för vår eviga själs existens och högsta kunskap, teknologi och visdom som hålls i kosmos.
Läs mer om The White Rose här:  www.whiterosenewearth.com

THE WHITE ROSE COMMUNITY

The White Rose is a meeting place for "Light Tribe friends and soul-star family". The White Rose Temple is a portal where the energies and frequency of the New Time are anchored on earth. The "White Rose Light Tribe" is a spiritual community that does not live and stay together, but who walk the path of Love within the White Rose and who cocreate in a beautiful way by sharing their gifts, uniqueness and wisdom together. We believe that it is this way, through love, community and co-creation, that we give birth to and anchor the new Time.